X
13. 9. 2024

Nalaďte se na naše podzimní témata v HELIOS iNuvio

Seznamte se s agendami a funkcionalitami, které Vaši práci zjednoduší.

HELIOS iNuvio disponuje pestrou paletou modulů, takže dostanete celou agendu a všechny úkony pod jednu střechu. Získáte ucelený přístup k firemní datům a kompletně pokryjete celý reportovací cyklus. U našich zákazníků využíváme hojně tyto funkcionality:

Do každé společnosti přichází množství obchodních dokumentů, u nichž ihned po přijetí je nastartován proces zpracování. Tento proces by měl být zmapovaný a systematicky opakovatelný (typizovaný), měl by se řídit podle tzv. scénářů. Zejména u finančních dokumentů, jako jsou např. přijaté faktury, jsou stanovena obecně platná pravidla, která si konkrétní společnost pouze modifikuje.

Modul Schvalování dokumentů přináší zrychlení a zjednodušení schvalovacích procesů, okamžitý přehled o stavu zpracování dokumentu, snadné provázání dokumentu na další dokumenty, které jsou nutné ke zpracování. Hlavní výhodou je také možná zastupitelnost jednotlivých schvalovatelů.

Řízení kvality je v systému HELIOS iNuvio reprezentováno agendou QMS. Tato agenda pokrývá klíčové procesy související s řízením, měřením a plánováním činností vedoucích ke zlepšení výkonu společnosti. Hlavní přidanou hodnotou je komplexnost a plná integrace v systému, které zajistí efektivní a jednoduchou práci při řízení klíčových procesů a v neposlední řadě slouží jako podpora pro certifikaci systému řízení kvality nejen podle standardu ISO 9001.

S tímto modulem získáte přehled nad agendami:

  • Reklamace
  • Vztahy s ochodními partnery
  • Správa měřidel
  • Údržba strojů a zařízení
  • Řízená dokumentace
  • Řízení auditů a neshod
  • Kontrolní plány

Modul Základní kapacitní plánování umožňuje uživateli tvořit kapacitní plán zdrojů s možností automatického naplnění plánu na základě zadaných podmínek. Mezi základní zdroje řadíme jednotlivé stroje pracovišť a kooperace. Výsledek výpočtu je možné zobrazovat v grafické podobě. Uživatel vidí souvislosti mezi průběhem zakázky a kapacitou jednotlivých zdrojů.

Tento modul pomáhá:

  • definovat budoucí i zpětné plánování vytíženosti jednotlivých zdrojů
  • vytvářet kombinace režimu omezených a neomezených kapacit zdroje
  • definovat plánovací kalendáře na jednotlivé zdroje
  • vytvářet grafické výstupy z kapacitního plánu
  • tvořit definice požadavků na kooperace

V případech, kdy je potřeba časově rozdělit jednotlivé doklady, může pomoci modul Časové rozlišení. Modul umožňuje individuální nastavení oblasti dle zvyklostí dané účetní jednotky.

Jedná se o obecný nástroj, jak jednotlivé náklady nebo i výnosy pohodlně časově rozlišovat do více období, zejména pokud se jedná o požadavek časového rozlišení s přesností na jednotlivé měsíce. Z jednoho nebo více označených řádků účetního deníku (řádky např. nákladů) se vygeneruje předpis časového rozlišení a jeho rozpouštění do zadaného počtu měsíců. Předpis a rozpouštění časového rozlišení je možno účtovat.

Ke každému časovému rozlišení je přesný přehled tvorby, rozpouštění (kolik je rozpuštěno i kolik k rozpuštění zbývá) i zůstatku ke kterémukoli dni. Slouží zároveň jako podklad pro dokladovou inventuru.

Aplikací modulu a jeho funkčnosti do praxe dochází k zajímavému zefektivnění činností jednotlivých uživatelů, administrativních pracovníků či účetních.

Další články

HELIOS novinky

Nová verze HELIOS iNuvio - 3.0.2024.0613

Nová verze HELIOS iNuvio je nyní v distribuci.
Celý článek
HELIOS novinky

Nová verze HELIOS iNuvio - Duben 2024

Nová verze HELIOS iNuvio v distribuci od 5. dubna 2024.
Celý článek
HELIOS novinky

Nová verze HELIOS iNuvio - Změny 2024

Právě nyní je k dispozici nová verze HELIOS iNuvio.
Celý článek

Proberte s námi nasazení HELIOS iNuvio ve vaší firmě

Máme rozsáhlé zkušenosti s výrobními, obchodními i administrativními procesy. Pojďme společně probrat, jak dokáže systém pro efektivní řízení pomoci vašim firemním procesům.

Domluvit si schůzku
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram